CH Award April 2024
admin@intoacademy.nl
05/28/2024
1 min
0

Eline Koelewijn uitgeroepen tot Communicatieheld van de Maand

05/28/2024
1 min
0

Persbericht: Eline Koelewijn uitgeroepen tot Communicatieheld van de Maand

Datum: 29 mei 2024

Plaats: Bunschoten

Met groot plezier kondigt Communicatiehelden aan dat Eline Koelewijn, directeur van HKB Administratie en Advies, is uitgeroepen tot Communicatieheld van de Maand. Ingrid Nagel, directeur van Communicatiehelden, ging op pad om deze prestigieuze award persoonlijk uit te reiken aan Eline. Tot grote verrassing en vreugde nam Eline de award in ontvangst en sprak ze haar dankbaarheid uit voor deze bijzondere erkenning.

Eline Koelewijn heeft zich onderscheiden door haar communicatieve vaardigheden en haar vermogen om op de socials effectief te communiceren. Haar inzet en toewijding bij de start  hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van haar eigen organisatie, maar hebben ook een positieve invloed gehad op haar omgeving.

Naast de prachtige award ontvangt Eline ook een ticket voor het Psychologie Event op 4 oktober, een waardevolle toevoeging aan haar professionele ontwikkeling. Tickets voor dit Event zijn te koop via communicatiehelden.nl/psychologie

Nominaties voor de volgende Communicatieheld

Denkt u nu: 'Persoon X moet echt deze award winnen'? Nomineer hem of haar dan! Communicatiehelden nodigt iedereen uit om hun Communicatieheld te nomineren via de website: communicatiehelden.nl/stem. Of het nu je collega, je voetbaltrainer of zelfs je tandarts is, als hij of zij uitblinkt in heldere communicatie, verdient diegene deze bijzondere eer.

De professionals van Communicatiehelden kiezen elke maand één winnaar uit alle inzendingen. Wie weet staat Ingrid Nagel in juni wel bij jullie op de stoep om de volgende Communicatieheld van de Maand te verrassen!

Over Communicatiehelden
Communicatiehelden is een erkend trainingsbureau voor professionals. Door hun uitgebreide trainingsaanbod stimuleren zij mensen om doorlopend zichzelf te ontwikkelen, bv. rondom gespreksvoering, presenteren, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, time-management en via leiderschapsprogramma's. Miscommunicatie de wereld uit, dat is het ultieme doel.  Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. De trainingen resulteren in heldere communicatie en ontspannen relaties! Leuker leven? Kies Communicatiehelden.

 Door deze awards willen zij het belang van effectieve communicatie op de werkvloer benadrukken en de professionals die hierin uitblinken in het zonnetje zetten.

Voor meer informatie:

Bezoek communicatiehelden.nl/stem voor meer details over het nomineren van uw Communicatieheld en andere initiatieven van Communicatiehelden.


Reacties