Training Content Schrijven

Schrijf je nu in en transformeer jouw content creatie naar een strategisch wapen voor online succes.


Inschrijven


Dit gaat het je opleveren

  • Inspiratie voor effectieve posts
    Ontvang een stroom aan inspiratie voor jouw social media posts, zodat ze echt opvallen.

  • Slim online zichtbaar zijn
    Ontdek welk platform het meest geschikt is voor jouw organisatie en vergroot je online zichtbaarheid.

  • Held in interactieve posts
    Leer welke posts aanslaan en ontwikkel de vaardigheid om effectief te interacteren met je lezers.

Dit is wat onze relaties zeggen

Door concrete voorbeelden kan ik meteen aan de slag als Online Communicatiespecialist. Ingrid heeft alles pakkend verteld, mijn aandacht bleef er goed bij!
Laura Mariska
Medewerker NBG
Hét trainingsbureau om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Mooie getalenteerde mensen heten je meer dan welkom, je wordt gezien en er wordt met je meegedacht. De leerzame trainingen steken goed en afwisselend in elkaar en uit de Online Academy is via e-learning voor en na de training veel inspiratie te halen. Trainen is bij Communicatiehelden echt een feestje!
Joanne Koekkoek
Afdelings Secretaresse
De training van Communicatiehelden ervaar ik als enorm waardevol. De inhoud herkenbaar en wat je leert praktisch toepasbaar. Leuk en uitdagend om na de training op het werk en ook thuis verder mee aan de slag te gaan. Voor mij geldt: een training van Communicatiehelden daar kan en doe ik wat mee!
Mariëlle van t Veld
Medewerker World Vision

Praktische informatie

Trainingstijden

De training start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Geen stress in de ochtend, na afloop kun je lekker mee lunchen als je wilt en je hebt de middag voor jezelf.


Goed voorbereid met een e-learning

Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.


Investeer in effectieve communicatie
Is de training onderdeel van jouw Persoonlijk Leerplan? Dan kost het je niets. Doe je niet mee met het programma Communicatieheld? Natuurlijk ben jij ook van harte welkom bij deze training! Jouw investering bedraagt eenmalig 485 euro (en echt, die heb je zo terugverdiend!).