Training 

Effectief vergaderen

Schrijf je in en ontdek de kunst van effectief vergaderen: Transformeer vergaderingen in waardevolle bijeenkomsten met een positieve sfeer en psychologische veiligheid.


Schrijf je in


Dit gaat het je opleveren

Nuttige vergaderingen
Ontdek de waarde van vergaderen wanneer het effectief wordt toegepast. Leer hoe je vergaderingen omvormt tot waardevolle bijeenkomsten.


Positieve sfeer en psychologische veiligheid
Verdiep je in het creëren van een positieve vergadersfeer en het waarborgen van veiligheid. Ontdek hoe deze factoren de samenwerking optimaliseren.


Tips, tools en slimme besluitvorming
Krijg toegang tot waardevolle tips, praktische tools en een effectieve besluitvormingstechniek. Gebruik snel de kennis en vaardigheden van alle aanwezigen, terwijl je open eindjes na vergaderingen voorgoed elimineert.

Plan direct jouw training


Reviews

"Het was een boeiende training. Ingrid had veel kennis en was duidelijk. De training had een goede structuur en was helder. Echte eyeopeners waren de energizers. In mijn volgende vergadering ga ik zeker talking stick gebruiken."
Natasha Davies
Adjunct-directeur
KPOA
"De training geeft mij veel tools om een vergadering te leiden als voorzitter. Het geeft mijn vertrouwen om het te leren"

Eveline van Vliet

Programme Officer

World Vision

"Veel eyeopeners gekregen om de vergadering vlot en kansrijk te laten verlopen."
Willy Heuveling
Voorzitter Clientenraad,
Meander MC

Trainingstijden

De training start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Geen stress in de ochtend, na afloop kun je lekker mee lunchen als je wilt en je hebt de middag voor jezelf.


Goed voorbereid met een e-learning

Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.


Investeer in effectieve communicatie
Is de training onderdeel van jouw Persoonlijk Leerplan? Dan kost het je niets. Doe je niet mee met het programma Communicatieheld? Natuurlijk ben jij ook van harte welkom bij deze training! Jouw investering bedraagt eenmalig 485 euro (en echt, die heb je zo terugverdiend!).