Training
Overtuigend Presenteren

Wil jij niet alleen praten, maar echt iets zeggen?

Schrijf je in voor deze training en creëer presentaties die niet alleen gehoord worden, maar een blijvende indruk achterlaten, mensen in beweging zet of verandering teweeg brengt.

Inschrijven voor de training

Iedere training start je online! We hebben een e-learning voor je klaarstaan. Doorloop deze voor de start van jouw live training. Je kan dit doen via de app Huddle of online via je laptop.

Zie hier het instructiefilmpje hoe onze online leeromgeving werkt.

Dit gaat het je opleveren

  • Boeiend van begin tot eind

    Leer hoe jij  jouw publiek vanaf het eerste moment vastgrijpt en niet meer loslaat. Maak van jouw presentatie een onvergetelijke ervaring.

  • Versterk je zelfvertrouwen

    Laat twijfel achter je en sta krachtig voor je publiek. Ontdek technieken die je helpen om met vertrouwen en overtuiging je verhaal te vertellen.

  • Publieksinteractie

    Begrijp de psychologie achter het publiek. Leer hoe je hun aandacht vasthoudt en emotionele connecties maakt die blijven hangen.

Wat vinden onze relaties?

''Goede adviezen. Dicht bij jezelf blijven. in je eigen kracht staan''

Carolina Knegt

Manager, Johnson Marketing

"Heel veel geleerd het was inspirerend en te kort.''
empaz-mantelzorg-logo

Jantina Boeve

Medew. Empaz Mantelzorg

''Erg leerzaam en interactieve training. Je gaat naar huis met een betere versie van jezelf.''

Heleen Gebuijs-Pieters

Regie Poli ass., MMC

Schrijf je in voor de training

Praktische informatie

Trainingstijden

De training start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Geen stress in de ochtend, na afloop kun je lekker mee lunchen als je wilt en je hebt de middag voor jezelf.

Goed voorbereid met een e-learning

Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.


Investeer in effectieve communicatie

Is de training onderdeel van jouw Persoonlijk Leerplan? Dan kost het je niets. Doe je niet mee met het programma Communicatieheld? Natuurlijk ben jij ook van harte welkom bij deze training! Jouw investering bedraagt eenmalig 485 euro (en echt, die heb je zo terugverdiend!).