Training 

Presentatie ontwerpen

Niet zomaar een praatje geven, maar een indrukwekkende presentatie die blijft hangen. Schrijf je in en word meester in het ontwerpen van onuitwisbare presentaties.

Schrijf je in

Dit gaat het je opleveren

  • Heldere structuur voor jouw verhaal
    Ontwikkel een verhaallijn met een krachtige kern.

  • Activeer je publiek
    Zet hen aan tot handelen, besluiten of onvergetelijke herinneringen.

  • Pas je verhaal aan met behendigheid
    Beheers de kunst om je verhaal aan te passen aan je doelgroep en de sfeer van het moment.

Wat vinden onze relaties?

''De training vond ik interactief, interessant en leerzaam. De vergelijkingen hebben mij echt geholpen. Ik weet nu hoe ik in 5 minuten een presentatie kan maken met de Q&A.''

schaap en van dijk
Arjan van Twillert

Adviseur, Schaap & van Dijk

''Wat is dit een top training! Dit gaat mij heel veel tijd opleveren. De training is krachtig en praktisch. Ik kan nu gewoon in 5 minuten een presentatie voorbereiden. De gedrevenheid en enthousiasme van de trainer is aanstekelijk.''
Bergman Clinics

Marjolein de Graaf

Medew., Bergman Clinics

"Kernzin = het belangrijkste van je verhaal."
world vision
Maartje Verkerk
Medew. World Vision

Praktische informatie

Trainingstijden

De training start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Geen stress in de ochtend, na afloop kun je lekker mee lunchen als je wilt en je hebt de middag voor jezelf.


Goed voorbereid met een e-learning

Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.


Investeer in effectieve communicatie
Is de training onderdeel van jouw Persoonlijk Leerplan? Dan kost het je niets. Doe je niet mee met het programma Communicatieheld? Natuurlijk ben jij ook van harte welkom bij deze training! Jouw investering bedraagt eenmalig 485 euro (en echt, die heb je zo terugverdiend!).