Wat goed dat jij deze stap zet!

Heldere communicatie en ontspannen relaties wachten op jou. Fantastisch dat je investeert in groei. 


Vul het inschrijfformulier in en zet vandaag nog de eerste stap naar meer begrip én plezier in je leven.

Word Communicatieheld


“Ik dacht ik ga in dit programma groeien en “gewoon” wat aan mijn ontwikkeling werken. Niet wetend dat het mij veel meer ging brengen. Mijn omgeving merkt nu op dat ik er meer sta. Steviger met meer zelfvertrouwen. Ik ben nog steeds mijzelf, maar ik voel mij zekerder. Door de praktische en direct toepasbare tips lukt het me nu om de juiste boodschap goed over te brengen. Het verschil met andere trainingen is dat ik hier altijd met resultaat naar buiten liep. Je bent gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.”

- Fenny van Loenen | Junior Teammanager | Meander Medisch Centrum

“Toen ik begon met het programma zat ik in een flinke dip. Geen werk, ontslag genomen bij een bedrijf waar ik het niet meer naar mijn zin had. Inmiddels ben ik werkzaam in een hele leuke functie bij Friesland Campina. Daar heeft Communicatiehelden echt aan bijgedragen."

- Joost Verwoerd | Demand & Sales Support, Friesland Campina

“Op de universiteit is er vrij weinig zelfontwikkeling en –reflectie. Het gaat allemaal om kennis opnemen. Toen de mogelijkheid er was, wilde ik graag aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. ‘Word de beste versie van jezelf!’ Dan heb je mij meteen natuurlijk!”

- Stephanie Lips | Junior, Market Analyst, Schiphol Group