Word Communicatieheld

HOE ZIT HET OOK ALWEER MET DAT AANBOD OM MIJN LOOPBAANBUDGET IN TE ZETTEN VOOR HET PROGRAMMA COMMUNICATIEHELD?

HOE ZIET HET PROGRAMMA COMMUNICATIEHELD ERUIT?


In 5 stappen word jij een Communicatieheld.

Ontdek en ontketen jouw communicatiekrachten.  Ons programma voor jou hebben we opgedeeld in 5 stappen.


1.    INTAKE | Ontdek jouw communicatiestijl

a. 0-meting. Zowel jij als jouw leidinggevende maakt deze 0-meting online.

b. Je ontvangt ook de MapsTell® persoonlijkheidsanalyse, die jouw voorkeur communicatiestijl onthult.


2.    PERSOONLIJK LEERPLAN

Aan de hand van de output ontwikkelen wij jouw persoonlijke leerplan. We gaan hierover in gesprek met jou en je leidinggevende en krijgen jouw vertrekpunt helder. Hierna ben je welkom bij de Klaar voor de start-dag!


3. KLAAR VOOR DE START-DAG | 30 januari 2024

Dit is een fantastische en energieke dag waarin persoonlijk leiderschap centraal staat. We gaan kennismaken met elkaar. Je krijgt uitleg over het programma, je leert hoe onze online leeromgeving werkt en krijgt informatie over de trainingen. Over je voorkeursgedragsstijl volg je een toffe workshop. De dag start om 9.30 en rond 16.00 uur klaar. Reken op een vliegende start, een energieke take-off van jouw reis!

 

4. TRAININGEN | Jouw persoonlijke ontwikkelreis

a. In je persoonlijk leerplan staat precies welke 5 trainingen jij mag volgen dit jaar om jouw doelen te behalen! Je plant ze zelf in op een dag en tijd die jou past!


b. En je krijgt meer. Je krijgt twee 'vrije trainingen'. Het kan zijn dat er trainingen worden aangeboden die niet jouw leerplan staan maar die je wel heel graag volgt! Dat kan! Alsjeblieft, jij krijgt twee 'wild-cards'.  Zo houd jij de regie. Welke twee trainingen vind je nog meer tof om te volgen en helpen jou om helder te communiceren? 


Over de trainingen: je traint altijd in kleine groepen van max. 8 professionals. Zo kunnen we betrokken blijven op jouw groei en jouw leerproces. De training start met een e-learning (online) die je maakt voordat je naar de live training komt. De live training neemt drie uur in beslag en is zo gemaakt dat je direct diezelfde middag ermee verder kan!


4. VOORTGANG | Evalueer stap voor stap 

Belangrijk. Hoe gaat het nu met jouw persoonlijk leerplan? We evalueren tussendoor de voortgang van jouw reis, jouw groei en gaan in gesprek met jou en je leidinggevende.


5. EINDFEEST | 19 december 2024

Nieuwsgierig naar de eindmeting! Waar sta je nu? Samen met jou en je leidinggevende bespreken we jouw groei. Natuurlijk nodigen we je uit voor een feestje. Want jij bent nu een volwaardige Communicatieheld; dat gaan we vieren.


Laat deze reis niet alleen jou, maar ook jouw collega's inspireren. Heldere communicatie en ontspannen relaties wachten op jou!

IS HET PROGRAMMA IETS VOOR MIJ?

Het programma is niet voor iedereen. Wees eerlijk en kijk goed naar onderstaande vijf punten. Kan jij alles met volmondig JA beantwoorden? Dan ben je welkom om je aan te melden. Twijfel je: bel Femke Visser, 033-737 0459 en overleg even.


 • Ik ga ervoor en wil graag leren en mezelf ontwikkelen. Dit programma draait om mijn persoonlijke groei. Ik besef dat ik tenminste 5 trainingen in 2024 ga volgen bij Communicatiehelden. Die trainingen volg ik met zowel collega's van LdH, als met deelnemers van andere organisaties.


 • Deze  trainingen (drie uur per training) vragen van mij een tijdsinvestering. De reiskosten mag ik declareren bij het Leger des Heils. 


 • Maandelijks ben ik zo'n 8 uur kwijt aan het programma Communicatieheld. Die tijdsinvestering is een gemiddelde. De ene maand zal ik wat meer uren aan het programma spenderen, dan de andere maand. De tijd gaat op aan e-learnings, aan trainingen en aan gesprekken.


 • De kosten - een totaalinvestering van 1175 euro - betaal ik. Ik betaal deze via een factuur van Communicatiehelden. Het bedrag mag ik betalen uit mijn loopbaanbudget van het LdH. 


 • Ik heb tenminste hbo- werk- en denkniveau. Ik wil heldere communicatie en ontspannen relaties en zie ernaar uit om deze reis aan te vangen!


CADEAU ALS JIJ JE VOOR 13/12 INSCHRIJFT

We geven je graag een bijzonder cadeau. Als jij je inschrijft voor 13 december ontvang jij twee tickets cadeau t.w.v. 495 euro voor 'Het Meest Inspirerende Psychologie Event'. Dit event vindt dv. plaats op 11 oktober 2024. Extra leuk: jij bepaalt zelf aan wie jij jouw 2e ticket cadeau geeft.


0-METING 

Dankzij de 0-meting weet je waar je staat! Zowel jij als jouw leidinggevende vullen online de uitgebreide 0-meting in. Kies je voor Communicatieheld dan krijg je een persoonlijk ontwikkelplan waarin je leest welke trainingen het beste aansluiten om jouw next level in communicatie te bereiken. 


TRAININGEN

Je krijgt 5 trainingen aangeboden. Die volg je live bij ons in de Academy. We zijn aan het kijken of we ook een locatie in Apeldoorn kunnen organiseren. Je volgt ze met maximaal acht andere deelnemers. En, houd rekening mee met 30-60 minuten voorbereiding. De e-learning maak je voorafgaand aan de training.

WAT KOST MIJ DIT?

 • We vragen allereerste kostbare tijd van je. Het kost je gemiddeld zo'n acht uur per maand. Je volgt 7 live trainingen, verspreid over een jaar. Gaat aan de slag met de e-learnings en voert gesprekken. 


 • Geld: het programma vraagt een investering van €3.569,50 inclusief btw. Jij krijgt het volledige programma, dankzij de samenwerking tussen het Leger des Heils en Communicatiehelden exclusief aangeboden voor een totaalbedrag €1.179. We kunnen je prive een factuur sturen maar je mag het ook via het loopbaanbudget betalen!


 • En dan de reiskosten. Je bent zo'n 7x in 2024 fysiek bij Communicatiehelden. Goed nieuws. Het Leger des Heils vergoedt jouw reiskosten.
AANMELDEN (VOOR 13 DECEMBER)

WAT LEVERT HET MIJ OP?

 • Ik word sterker in mijzelf uitdrukken
 • Ik kan beter vertellen wat ik denk en voel
 • Ik kan helder schrijven
 • Ik kan mijzelf goed presenteren
 • Ik kan goed mijn punt maken in een vergadering
 • Er is meer begrip
 • Ik heb ontspannen relaties
 • Ik heb minder ruzie
 • Ik heb minder miscommunicatie
 • Ik creeer een fijnere sfeer
 • Kortom, ik weet hoe ik helder moet communiceren met behoud van relaties.
AANMELDEN (VOOR 13 DECEMBER)

DE TWEE 'VERPLICHTE' TRAININGEN

Tijdens het event, 21 september jl. kreeg jij twee trainingen cadeau. De training Motiverend gesprek en de training Feedback. Inmiddels hebben zo'n 40 van jouw collega's deze trainingen gevolgd. Wil jij je alsnog inschrijven? Dat kan. Begin december komen de data voor januari, februari en maart 2024 online. 

Naar de trainingen

Training Feedback Geven

Je kunt deze training volgen op:

dinsdag 5 december 9:00 - 12:00 uur
dinsdag 9 januari 9.30 uur-12.30 uur
dinsdag 23 januari 9.30 uur-12.30 uur

dinsdag 5 maart 9.30 uur-12.30 uur


Training Motiverend Gesprek

Je kunt deze training volgen op:

maandag 27 november 13:15 - 16:15 uur (VOL!)

donderdag 7 december 9.00 -14.00 uur (VOL!)
donderdag 15 februari 9.30-12.30 uur 
maandag 18 maart 9.30 uur-12.30 uur


Wat is mijn loopbaanbudget?
Hoe schrijf ik mij in?

Loop even naar HR (Robert, Ineke of Joke) of mail ze.  Ook voor vragen kun je bij hen terecht!

Alles helder? Zin om ervoor te gaan? Leuk, we zien naar je uit.

Ja, ik schrijf me in!

Schrijf je in en word Communicatieheld