Masterclass
Alles is Communicatie

Hoe jij jouw communicatie sterker maakt.

1,5 tot 2,5 uur

Een verfrissend en energiek leermoment. In alles wat je denkt, doet of onderneemt is communicatie de sleutel.1.000+

Meer dan duizend mensen zijn je voorgegaan. In deze energieke masterclass ervaar je wat de basis is van goede communicatie. Je ontdekt wat het grootste communicatieprobleem is.

100%

100% leergarantie!

 Je leert wat je juist moet doen om effectiever te communiceren. Je ontdekt hoe je je communicatie sterker maakt.


Sprankelend, verfrissend en energiek leermoment!

De Masterclass Alles is Communicatie maakt de deelnemers sterker in hun communicatie; richting elkaar, richting de klanten en richting de werknemers. Zo groei je samen! Ideaal als verbindende activiteit. Geschikt voor een groep van 10 - 1.000 personen en alles daar tussenin.


Ook zin in zo’n Masterclass?
In alles wat je denkt, doet of onderneemt is communicatie de sleutel. In deze energieke Masterclass ervaar je wat de basis is van goede communicatie. Je ontdekt wat het grootste communicatieprobleem is. Maar nog belangrijker, wat je juist moet doen om effectiever te communiceren. Je ontdekt hoe je je communicatie sterker maakt. Zo is luisteren het krachtigste instrument dat je in handen hebt. Je kan er relaties mee bouwen, beter door overtuigen en je kennis uitbreiden. Helaas is goed luisteren lastiger dan het lijkt: veel mensen horen wat iemand zegt, maar luisteren niet echt. Laat staan dat ze de ander begrijpen. Hoe voorkom je dat aannames en oordelen je in de weg zitten? Hoe houd je de aandacht erbij? De Masterclass is sprankelend, interactief en inspirerend.

 

Deze masterclass wordt gegeven door communicatie-expert Ingrid Nagel. Een verfrissend leermoment waar elke deelnemer wat uithaalt en wat vast en zeker aangename gespreksstof oplevert.  

Resultaat?

1. Je ontdekt hoe je jouw communicatie sterker maakt.


2. Je leert hoe je de aandacht erbij houdt en je gedachten niet gaan dwalen.


3. Je ervaart hoe moeilijk luisteren is én hoe je dit beter doet.


4. Je voorkomt dat oordelen en aannames je in de weg zitten.


5.  Vanuit plezier en aandacht, leer je anderen beter begrijpen.


Dit vinden zij van de
Masterclass Alles is Communicatie

Wat je denkt dat een ander denkt, denk jezelf!


"Wat je denkt dat een ander denkt, denk je vaak zelf. Ik ga minder vaak op de adviesstoel gaan zitten. Zeer duidelijk, goed gegeven (heel spontaan en echt met aandacht) en leerzaam! Mooi vormgegeven en leuke voorbeelden. Hele goede communicatietraining! Veel praktische voorbeelden / oefeningetjes en (boeken)tips.
Echt wat van geleerd! Super bedankt!" 
Georgina
Ik heb echt goede inzichten gekregen!


"Leerzaam, interessant en ja ook confronterend. Wat ben ik een slechte luisteraar: zó snel afgeleid! In deze masterclass heb ik goede inzichten gekregen in oorzaken van miscommunicatie en goede, praktische tips voor een goede start van een gesprek, wat zóó belangrijk is. Iedereen denkt anders, begrepen worden is niet vanzelfsprekend. Het is prettig als een ander door herkenbaar taalgebruik laat merken dat ze je begrepen heeft."
Saskia
Geen 10 maar een 11 krijgt deze masterclass!


"Vanaf het moment van binnenkomen gaf je je openheid , respect en vertrouwen al door aan de mensen om je heen. Je straalt het uit! Ik vond het heel leuk en praktisch en leerzaam opgezet, uitnodigend om direct mee aan de slag te gaan! Wanneer je de drie filters openzet heeft je gesprek de meeste kans om vruchtbaar te zijn. Waar je ook bent, wees er hélemaal! Focus op het moment ; bewust ‘aan’ en ‘uit’ gaan. Het was duidelijk, enthousiast en bruikbaar daarom geef ik de masterclass geen tien maar een 11!"
Gilde

Deze organisaties zijn enthousiast

Overtuigd? Neem contact op en plan deze masterclass op jouw event, teambuildingsdag of als start van een project.