4 oktober 2024
Het Meest Inspirerende Psychologie Event

Geweldige sprekers! Fantastische mensen. Een hele dag word je aan het werk gezet. Wat leert boksen jou? En hoe zit het met jouw ademhaling?


Kan dat in meer ontspanning? Wil je het leren? En hoe luister je nu echt goed naar wat er gezegd wordt? Dat, en meer krijg jij 4 oktober allemaal. Je wordt je bewust van jezelf. Drie experts staan voor je klaar om jou een leerzame en leuke dag te bezorgen! 


Meld je echt snel aan want het belooft echt een hele leuke dag te worden. Gezien de prijs verwachten we snel uitverkocht te zijn. Ons advies: trommel snel wat leuke collega's en of vrienden op, meld je aan en verheug je op een TOPdag.

Ontdek de sprekers van dit seminar

Profiel foto Ingrid Nagel

Masterclass door Ingrid Nagel Oprichter Communicatiehelden

Een van de hoogtepunten van het evenement is de Masterclass "Zie de mens". In deze Masterclass wordt de essentie van luisteren onder de loep genomen. Ingrid Nagel, directeur en C-Level Coach bij Communicatiehelden neemt jullie mee op een boeiende reis om de kunst van het 'luisterend tevoorschijn toveren' te verkennen.

Met haar diepgaande ervaring en expertise belooft Ingrid Nagel een verhelderend perspectief te bieden op hoe we echt kunnen begrijpen wat er in anderen omgaat door middel van luisteren. Hoe kunnen we de mens achter de woorden zien? Hoe kunnen we empathie tonen door oprecht te luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook naar wat er niet gezegd wordt? Ben jij geïnteresseerd in het begrijpen van het menselijk gedrag dan biedt deze Masterclass waardevolle inzichten die je niet wilt missen. 

bokscoaching-3

Bokscoachi​​​​ng door Berend Oosterhuis 

Oprichter Bokscoaching Nederland 

Jij gaat een energie boksworkshop meemaken! Bokscoaching is een landelijk trainings- en coachingsbureau dat mensen helpt het mooiste uit zichzelf en hun omgeving te halen. Zij geloven dat je door ervaringsleren impact maakt en gebruiken vechtsport als leerinterventie.


Met bewegen en boksen kom je dichtbij je primaire stijl.


Er is geen voorkennis vereist, ook alle materialen worden voor jou geregeld! 

 

Op Adem

Adem-sessie door Jan Verduijn

Oprichter van Op Adem

Wil je even relaxen? Dan ben je op ons event aan het goede adres! Jij kan Op Adem komen. Jan Verduijn neemt jou mee in zijn Adem-sessie. Je leert hoe belangrijk jouw ademhaling is, wat het eigenlijk is en hoe jij controle krijgt over jouw ademhaling. De kans is groot dat je ook op een matje belandt. Laat het over je heenkomen en ervaar het!


Van box breathing tot andere goede ademhalingstechnieken, hij leert ze jou. Wist je dat te hoog ademhalen heel veel klachten zoals onrust kan veroorzaken? 


Wil je nu alvast aan de slag? Lees dan de drie tips die zorgen voor een goede ademhaling. 

communicatiehelden aangenaam psychologie event 2023
€ 485,-

€ 125

Wacht niet te lang: boek nu je ticket! Vol = vol

  • Van der Valk A1, Amersfoort


  • De masterclass, de adem-sessie, de workshop boksen, koffie, thee, fris, lekkers en goede lunch is allemaal inclusief!


  • Het meest inspirerende Psychologie event vindt voor de 2e keer plaats. Dag van 10.00 - 16.00 uur. Verwacht een geweldige dag vol inspiratie door topsprekers. 


  • Tip: ook ideaal als leerzaam en leuk teamuitje!