Hoe zit het met d'tjes en t'tjes?
15 januari 2024 ging Ingrid live op LinkedIn. Kijk je mee?
(Training start bij 4:06)

Training 

Foutloos Schrijven

Ga actief en krachtig schrijven en voorkom de meest voorkomende spel- en taalfouten. Schrijf je in en leer niet alleen de regels, maar pas ze ook moeiteloos toe.

INSCHRIJVEN


Dit gaat het je opleveren

  • Praktische Toepassing
    Dankzij onze training ben jij in staat om de taal- en spellingsregels eenvoudig toe te passen. Ontvang praktische tips die jouw schrijfvaardigheid naar een hoger niveau tillen.

  • Elimineer Taalfouten
    Zeg vaarwel tegen de meest voorkomende taalfouten. Na deze training maak jij ze nooit meer. Jouw teksten stralen professionaliteit uit zonder afleiding door onnodige fouten.

  • Focus op de boodschap
    Laat jouw teksten niet langer afleiden van de boodschap. Door het verleden tijd zijn van onlogische zinnen, taal- en spelfouten, breng jij jouw boodschap helder en effectief over.

Reviews

''Leuke training en de regels van het Nederlands worden goed uitgelegd. Fijne trainer.''
world vision
Rhanna Tolboom
Stagiair bij World Vision
"Ik heb veel geleerd en ben weer helemaal opgefrist. Ik ga dit delen met mijn team. Het is goed om dit te doen."
Janneke van der Heijden
Medew. Compassion
"Top training, taal weer aanscherpen!"
tien-innovatie
Laurens Rouvoet
Directeur Tien Innovatie

Praktische informatie

Trainingstijden

De training start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Geen stress in de ochtend, na afloop kun je lekker mee lunchen als je wilt en je hebt de middag voor jezelf.


Goed voorbereid met een e-learning

Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.


Investeer in effectieve communicatie
Is de training onderdeel van jouw Persoonlijk Leerplan? Dan kost het je niets. Doe je niet mee met het programma Communicatieheld? Natuurlijk ben jij ook van harte welkom bij deze training! Jouw investering bedraagt eenmalig 485 euro (en echt, die heb je zo terugverdiend!).