Training Verkoopgesprek

Voer je regelmatig verkoopadviesgesprekken? Schrijf je in en ontwikkel de vaardigheden om niet alleen de juiste snaar te raken in elk gesprek, maar ook om het maximale uit elke interactie te halen.

Schrijf je in


Dit gaat het je opleveren

Effectief omgaan met bezwaren
Leer hoe je op een empathische manier omgaat met bezwaren tijdens het verkoopproces. Ontwikkel strategieën om weerstand te overwinnen en het maximale uit elk verkoopgesprek te halen.

Kracht van gerichte vragen
Ontwikkel de vaardigheid om de juiste vragen te stellen die de behoeften van jouw klant onthullen en de conversie bevorderen.

Publieksinteractie
Begrijp de psychologie achter het publiek. Leer hoe je hun aandacht vasthoudt en emotionele connecties maakt die blijven hangen.

Wat vinden onze relaties?

''Effectieve training. Alle stappen voor verkoopgesprek hebben we gehad. Het is interactief en je gaat het ook echt toepassen.''
Tara Pijpers - Jr. Accountmanager
Brinklicht
"Veel verkooptips zijn bekend, maar kracht van herhaling is top!''
Gerdien Bos - Accountmanager

Nederlands Dagblad

''Zeer goede training. Fijn dat er een kleine groep is. De training zorgt ervoor dat ik veel heb mee te nemen in de praktijk. Ik zal deze training zeker aanbevelen. ''
Angelique Deurloo
Medewerker, GOOD Beauty

Praktische informatie

Trainingstijden

De training start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Geen stress in de ochtend, na afloop kun je lekker mee lunchen als je wilt en je hebt de middag voor jezelf.


Goed voorbereid met een e-learning

Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.


Investeer in effectieve communicatie
Is de training onderdeel van jouw Persoonlijk Leerplan? Dan kost het je niets. Doe je niet mee met het programma Communicatieheld? Natuurlijk ben jij ook van harte welkom bij deze training! Jouw investering bedraagt eenmalig 485 euro (en echt, die heb je zo terugverdiend!).